Beat-it.nl | alleen zakelijk

Beat-it levert een DUITSE PC zonder dat bij de omschrijving of specificaties te omschrijven. Bij navraag hoe dit kan, wordt er geen excuus gegeven, of een oplossing, maar gevraagd "of dit op de doos staat als deze geleverd is". Want dat moet ik controleren en dan mag ik hem terugsturen.

Dit is de omgekeerde wereld. Als ik bij een Nederlandse webwinkel een pc bestel mag ik toch aannemen dat hij met standaard keyboard (en dus geen Duits QWERTZ exemplaar) en NL Windows versie geleverd wordt. Of het moet er duidelijk bij staan.

Als ik een auto koop bij de dealer in Nederland krijg ik toch ook geen Duitse nummerplaten?

Bij navraag of er dan een normaal US Int keyboard (kosteloos) nageleverd kan worden breekt mijn klomp:

" het toetsenbord is dan Duits, maar voor het prijsvoordeel kun je prima een ander toetsenbord bestellen."

Kortom, deze "zeer slechte" beoordeling lijkt me volledig op zijn plaats. Ondanks telefonisch onderhoud, geen oplossing of excuus ontvangen.

De bestelde PC, een workstation, is niet van de Nederlandse te onderscheiden, behalve dan dat er een Duits toetsenbord bij zit. Het prijsvoordeel is erg groot en de klant kan zelf kiezen of hij dit wil. In dit specifieke geval stond dit niet bij de specificaties (ook niet op Tweakers.net overigens, vanwaar hij doorklikte). Maar: de klant kreeg bij levering een grote Duitstalige doos. In plaats van dit te melden, gaat hij ermee aan de slag en wil dan compensatie. Krijgt hij dit niet, zal hij "vernietigende" reviews plaatsen.

Nou, nu gedaan. Eet smakelijk en fijne avond nog.

Scorekaart voor Beat-it.nl | alleen zakelijk