Forcom is er zwaar op vooruit gegaan, moet ik zeggen. Ik had dringend een nieuw moederbord nodig, maar in de buurt is 't allemaal zo duur - en 't is nogal duur om het vanuit Nederland te laten verzenden. Dus ging ik kijken bij Forcom, en ze hadden 'm (aan de gebruikelijke lage prijs). Ik twijfelde even of ik het wel zou doen, gezien de slechte ervaringen in het verleden met Forcom (enorm slecht bereikbaar, trage leveringen enz).
M'n verrassing was groot toen ze de telefoon gelijk opnamen en zeer duidelijke informatie gaven. De volgende dag ben ik dan naar Antwerpen gegaan (is redelijk ver, maar ik had 't dringend nodig), werd ook daar zeer goed geholpen. Ook geen lange wachtrijen meer in de winkel, klanten die via 't internet een bestelling hebben geplaatst krijgen voorrang op de doorgaans lange wachtrijen .
En de leveringen die vroeger vaak twee weken duurden, worden nu blijkbaar op een paar dagen gedaan... Zo ondervond m'n broertje, die een HDD bestelde. Forcom heeft z'n leven echt gebeterd