Icarus Automatisering

Positief nieuws mag ook in het daglicht komen.
3 weken geleden wou ik iets speciaals kopen voor een kennis van me die overkwam uit Canada. Dus ik ging opzoek naar iets speciaals. Uiteindelijk kwam ik op een website (tornado) waar ik een horlogo met geheugen tegenkwam. Dus ik dacht die moet ik hebben, want die kennis reist veel en werkt met floppy's wat natuurlijk zeer onhandig is.

Dus ik kwam bij deze automatiseerder uit op hun online shop. Dus daar stond hij met een leuke aanbiedingsprijs, de 64 mb en de 128 mb. Ik dacht van 64 mb is voldoende voor mijn kennis. Dus ik alles ingevuld en op enter gedrukt (dit was 's avonds om 8:30). Een half uur later voordat ik de pc afsluit check ik mijn email nog eens. Heb ik een emailtje terug gehad van iemand van het bedrijf, dat de 64 mb uitvoering tijdelijk is uitverkocht. Dus ik kon kiezen of de 128 mb variant en dat ik hem over 2 dagen kan ophalen (waar ik voor had gekozen) of dat ik kon gaan wachten voor de 64 mb watch. Ik wou het kado geven voor de kerst dus heb voor de 128 mb uitvoering gekozen. Maar aangezien ik een bedrijfje in Belgie heb wou ik graag dat het op die naam werd gezet met het btw nummer. Normaal doen bedrijven hier heel moeilijk over, maar hun wilden dit wel regelen (dit allemaal voor een klein horlogo (dus de marge zal niet hoog geweest zijn).
Dus de service is snel direct en vriendelijk.
Zeker een aanrader voor andere mensen!!

Scorekaart voor Icarus Automatisering