AlgemeenIk bestel op 24/10 een doek met nettorprijs +/- 800 euro. Levering was ingepland voor 26/10. 26/10 melding dat levering niet doorgaat omwille van sorteerfout. Nieuwe levering ingepland voor 28/10. 28/10 op nieuw melding dat levering niet doorgaat. 28/10 contact met verkoper voor herinplanning. Op 31/10. 31/10 terug levering geannulleerd omwille van sorteerfout. Voorlopig geen antw. wel 800 euro betaald... niks ontvangen een week later!
UPDATE:
De partij verantwoordelijk voor levering was het pakket kwijt geraakt en was ook niet al te duidelijk in zijn communicatie naar Beamerwebwinkel.com. Zodra die situatie bij Beamwerwebwinkel.com duidelijk was hebben zij asap een nieuw product naar mij verzonden. Waarna ik op de afgesproken datum alles correct heb ontvangen. Ik heb voor het ongemak ook een compensatie ontvangen en ben zeer tevreden van de kwaliteit van mijn iVision Cinema 4K Series projectiescherm. Installatie is zeer eenvoudig en kwaliteit is top voor de prijs! Ik hoop dat zij uit deze onaangename situatie qua levering lessen trekken en zorgen dat in de toekomst niemand dit nog moet ervaren.
Zie toelichting hierboven. Probleem is de levering en de backoffice die faalt hier een degelijke oplossing aan te leveren.
KlantenserviceAls je een zware fout maakt. Begrijp tot 3x toe faalt in het leveren van je product dan neem je me dunkt asap persoonlijk contact op en speel je kort op de bal om de klant een degelijke oplossing aan te rijken en zelf te valideren indien je afhangt van externe partijen dat die hun commitment nakomen!
Update: Zonet contact gehad met de klantendienst. Levering is mogelijk voor 2/11. Ik ben in blijde verwachting. To be continued!
Update: Probleem opgelost! Tevreden van de klantenservice!