Lumimaniac

Tot 2x toe besteld bij lumimaniac. 1x een widebody bartop en tweede keer wat losse onderdelen. Tijdens bestelling contact gehad en werd telefonisch zeer goed geholpen. Ook werd er netjes mee gedacht over de producten en helemaal niet opdringerig om nog meer aan te schaffen. Het enthousiasme spat door de telefoon. Helaas ging er bij beide keer iets mis. Waarbij 1 onderdeel miste bij de eerste bestelling en een onderdeel defect was bij de tweede bestelling. Dit kan altijd gebeuren. Echter zeg ik op mijn beurt hoe er achteraf mee om wordt gegaan. En ook hier een dikke pluim voor de aftercare.
Dit is hoe het hoort te zijn en ik hoop dat het ook zo blijft.

De verzendingen zijn zoals beloofd netjes verzonden en alles is tot nu toe altijd goed verpakt geweest ! Niet geheel onbelangrijk dacht ik zo.

Klantenservice kan ik alleen maar als goed beschouwen. Staan open voor discussie zonder opdringerig te worden , geven advies waar nodig en komen in mijn geval afspraken netjes na.

Scorekaart voor Lumimaniac