Camcorner.nl

Heb woensdag 10-12 gemaild met de vraag of ze de Canon A60 op voorraad hadden, netjes dezelfde dag een mailtje terug met een bevestiging. Donderdag 11-12 voor 12:00 de A60 besteld. Volgens de site zou de bestelling indien op voorraad (en dat was hij) de volgende dag bezorgt worden.

Ik kreeg een autoreply mailtje waarin de bestelling werd bevestigd, maar waarin de totaalsom en de verzendkosten niet vermeld werden (mail was niet af, als het ware)
In de mail stond: “We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op” , wat aangaf dat ik nog eens een mail zou ontvangen als de bestelling de deur uit ging (hetgeen belangrijk was omdat ik de bestelling uiterlijk zaterdag 13-12 in huis wilde hebben)

Naast de autoreply-mail verder niets meer van Cam Corner gehoord, hoewel ik bij mijn bestelling nadrukkelijk had gevraagd om een bevestiging van de verzending ivm de ontvangst.
Op vrijdag heb ik Cam Corner gemaild met de vraag of ze mij informatie konden geven over de status van de bestelling want ik begon hem te knijpen, geen reactie op gehad. Zaterdagmiddag stond toch opeens de postbode voor de deur met mijn A60! Dus ik was weer helemaal gelukkig. Neemt niet weg dat het slecht is dat ze niets van zich laten horen (stond op het punt de bestelling te annuleren omdat ik er geen vertrouwen meer in had)

Verder nog een aantal punten:

Cam Corner komt over als een zaak die of net is opgestart of waar amateuristisch gewerkt wordt. De site is niet af, de autoreply-mail is slordig en onvolledig opgesteld en het contact met de zaak is slecht, alleen het onderdeel verkoop reageerde op mijn mail. Daarbij vind ik het persoonlijk altijd weinig vertrouwen wekkend als er geen telefonisch contact mogelijk is.

Verder is het een vreemde gang van zaken dat de verzendkosten (19,50!!!) pas worden gemeld via de bestel-bevestigingsmail (waar het in mijn geval niet eens op stond)
De totale kosten worden dus pas zichtbaar na het plaatsen van de bestelling.

Eerlijkheidshalve moet ik toegeven dat de prijs van de zaak ondanks de hoge verzendkosten nog steeds redelijk scherp was, maar ik vraag me toch af waarom een remboursverzending 19,50 euro moet kosten.

Al met al geef ik Cam Corner een 7 omdat de prijs goed is en de bestelling op tijd geleverd is, daar ging het mij tenslotte om. Door mail contact met de afdeling verkoop wist ik voor het plaatsen van de bestelling dat de A60 op voorraad was en was ik op de hoogte van de verzendkosten. Neemt niet weg dat de hoogte van de verzendkosten en het ontbreken van contact ervoor gezorgd hebben dat ik een volgende keer waarschijnlijk toch ergens anders mijn bestelling zal plaatsen.

Scorekaart voor Camcorner.nl