A-Mac

Het Smart Keyboard van mijn iPad Pro laat los aan de zijkant. Gekocht bij Amac ivm de 2 jaar garantie op alle Apple producten. In de winkel wordt doodleuk beweerd dat dit niet voor accessoires geldt. De Algemene Voorwaarden stellen echter duidelijk: 2 jaar garantie op alle Apple producten, behalve op meegeleverde accessoires. Dat toetsenbord wordt niet meegeleverd, maar is een zelfstandig aan te schaffen Apple product. Ik kocht bij Amac vanwege de service, maar daar blijk ik me in vergist te hebben. Deze klant zijn ze kwijt.

Scorekaart voor A-Mac