Insight | Inmac

Ik heb hier in de afgelopen tijd (voor de zaak) een drietal bestellingen geplaatst. Eerste bestelling voor een goede 3000 euro, 2 netwerkprinters. Tweede bestelling voor een kleine 1500 euro, een laptop met tas. Derde bestelling voor ongeveer 100 euro, een glasvezelkabeltje en 2 simpele optische muizen.

De site verdient geen schoonheidsprijs, maar is wel functioneel. Het voorraadsysteem is twijfelachtig.

Qua levertijd valt er niks te klagen, ze zijn snel wat dat betreft. Alleen de afhandeling van de bestellingen en de service laat op bepaalde puntjes toch wel wat te wensen over.

1. Ik bestel altijd met de optie "alle producten verzamelen en in 1 keer verzenden. Bij de eerste bestelling is dat gelukt, beide printers waren namelijk op voorraad en werden in 1 keer verzonden. Bij bestelling 2 en 3 is dit niet gebeurd. (Vooral bij bestelling 3 is dat een minpunt, omdat ik ze daar bij bestelling 2 telefonisch van op de hoogte heb gesteld.)

2. Vanwege een "fout" (voorraadsysteem is niet helemaal up-to-date doorgaans) in het systeem, was de door mij bestelde laptop voorlopig even niet leverbaar. Ik heb ze gebeld (in eerste instantie, waarom ze niet gewacht hadden met het versturen van de tas) en ik zou teruggebeld worden om een alternatieve laptop uit te zoeken in overleg met verkoop. Niet teruggebeld, dus tegen het eind van de middag zelf maar gebeld. Wel netjes geholpen toen. De volgende dag kreeg ik een heel vaag (intern) e-mailtje van iemand van customer-relations aan iemand van sales. Zonder toelichting erbij is dat in mijn ogen een beetje slordig, zeker omdat ik er slechts met wat fantasie uit op kon maken, wat er nou precies bedoeld werd.

Maar toch zeker nog wel goed voor een voldoende. Ik ga er waarschijnlijk nog wel meer bestellen.

Scorekaart voor Insight | Inmac