Partsupplies

Ik heb bij Partsupplies een Sony Ericsson P900 besteld. Perfecte service want ze vertelde mij precies wanneer ik hem kon verwachten. Ik zocht ook nog een HCH-37 omdat deze in Nederland niet te vinden waren. Ik heb ze emailtje gestuurd met de vraag ofdat zij hem konden vinden. Ik kreeg gister een emailtje dat ze een leverancier hadden gevonden die de HCH-37 leverde. Maandag, dan hoor ik precies wanneer ze hem kunnen leveren. De prijs is ook goed 29.50 euro terwijl dezelfde HCH-37 in de UK 22.50 pond kost. Kortom nette afhandeling en meteen antwoord op al mijn vragen. :-)

[Admin edit] Samenvoeging [/Admin edit]

Kreeg gister een telfoontje van Partsupplies dat de HCH-37 helaas nog niet te verkrijgen is in Europa. Deze komt pas op de markt als de P900 in Nederland geintroduceerd wordt. Ze hebben mij het netjes metten laten weten en ze proberen het nog via Duitsland maar daar is hij tot nu toe ook nog niet te verkrijgen. Ze zouden mij zodra ze de HCH-37 kunnen bestellen mij wederom even bellen. In ieder geval een hele nette service, zodra ik hem krijg laat ik het weer even weten.

Scorekaart voor Partsupplies