bol België

Voor mij 1 van de beste online shops die er is met een nog werkende klantenservice die ook zaken kunnen oplossen en anders oplossingen bieden. Bol heeft meestal een ruim aanbod, tot het uitverkocht is natuurlijk, meestal zijn de prijzen duurder dan elders, dus moet je naar promoties kijken. Zij werken ook met dagprijzen, prijzen kunnen met een verschil van 6 uurtjes dus tot wel honderden euro's schommelen. Altijd opletten dus ! De retourservice is ook geweldig en nog steeds gratis, iets wat bij anderen zelden of nog zelden het geval is. Enkel opletten met jullie externe verkopers, zo vergroten jullie wel jullie aanbod, maar sommige externe verkopers zijn echt rotte appels. Als er over bepaalde externe verkopers meer dan 100 negatieve reactie gepost zijn over telkens dezelfde problemen, dan moet je hier iets aan of tegen doen. Zulke externe verkopers heb ik zelf ook al problemen met gehad en gedragen zich als kromme figuren.

De verzending gaat meestal wel vlot of het staat aangegeven dat het langer zal duren. Als een pakket dan te laat komt ligt het meestal aan postNL zelf en niet aan bol. De schade anderzijds komt van twee kanten, als iets zo slecht verpakt wordt en postNL hier nog maar een beetje ruw met omgaat, ja.. dan ziet het er binnenin niet zo mooi uit. Doe iets aan jullie verzending van DVD en Blu-ray boxen, ik weet dat jullie de boxen niet maken. Maar als bij aankomst alle schijfjes gewoon na opening uit het pakket vallen, dan klopt er iets niet.

Altijd zeer druk, op de chat geraak je zelden binnen de 10 minuten in contact met een medewerker en heb je dan contact kunnen ze veel zaken niet oplossen of hier geen antwoord op bieden, Dan krijg je binnen 24uur of 48uur een antwoord van de klantendienst, wat soms ook tot 5 dagen kan uitlopen of helemaal geen antwoord. Maar laat ons zeggen dat de klantenservice voldoende werkt en er uiteindelijk wel min of meer een antwoord op je vraag komt en meestal wel een deftige oplossing

Scorekaart voor bol België