Danton Automatisering

ik weet dat de cijfers erg laag zijn maar ik heb dan ook GEEN goede ervaring met deze shop. Heb enkele maanden terug een Canon Powershot G5 en IBM Microdrive besteld. 6 weken later ging ik op vakantie, maar dat leek me geen probleem aangezien de G5 ruim leverbaar leek. Leek, want Danton heeft zijn spullen dus niet op voorraad, door langzame reactie dan wel slechte organisatie werd het erg krap de camera op tijd te leveren, hier moest ik natuurlijk wel ZELF steeds achteraan bellen, terwijl ik vanaf het begin de tijdsdruk heb aangegeven, dat was geen probleem zo werd mij verzekerd.

De levering was een verhaal apart, terwijl ik al div. spullen hier heb laten afleveren van iPods tot complete computersystemen, werd de zending van Danton retour gestuurd. Niets aan de hand, kan gebeuren, gewoon opnieuw opgestuurd en goed ontvangen.

Bleek bij uitpakken, dat het een duitse versie was, de NL-handleiding op cd-rom meegeleverd, leuk bedacht maar ik wilde toch graag een 'hard-copy' belde ik. Die mocht ik dan lekker zelf uitprinten was de reactie. (we praten hier toch over een bestelling van meer dan 800 euro, bovendien was dit niet op de site vermeld).

Mij verbazing is helemaal groot nu ik enkele weken later een mail van danton ontvang. Niet met de vraag of de camera bevalt, nee, ze hebben een 'onderzoek' ingesteld naar het niet leveren vd 1e keer!! Daarin wordt mij huis beschreven als een 'provisorisch tuinhuisje' en als ik kan bewijzen dat mijn adres officieel bij de gemeente 'bestaat' moet ik dat maar laten weten !!! Buiten de complete nuttelooshied v deze mail, vind ik het ook beledigend en grof. Ze waren/zijn niet eens de goedkoopste dus ik bestel hier niet mee. Volgens mij hebben ze mij bestelling gewoon ik duitsland gekocht en doorgescheept, ja dan kan ik hem net zo goed zelf in duitsland halen en de korting zelf opstrijken.

Scorekaart voor Danton Automatisering