Beat-it.nl | alleen zakelijk

Meneer bestelde maandag 17.53 uur. Op dat moment waren er 2 stuks op voorraad. Bij het product stond duidelijk: bel of chat voor reservering. Bij dergelijke lage voorraadstanden kan een enkele order het verschil maken tussen wel of geen voorraad. Dit heeft de klant nagelaten.

Die avond zijn er meerdere processoren verkocht en dus hebben we meneer deze situatie de volgende ochtend uitgelegd en gevraagd wat hij wilde. Hij wilde wachten en van de importeur vernemen wanneer er weer voorraad kwam. Omdat er geen harde datum was af te geven heeft de klant aangegeven te willen wachten. Een week later annuleerde de klant alsnog. Nadat de distributeur de annulering bevestigde is de betaling afgelopen vrijdag, dus 2 dagen na bevestiging van de annulering verwerkt. De klant heeft blijkbaar geen reserves om deze normale afwikkeling af te wachten en belde meermaals. Hierop aangegeven dat de wettelijke termijn 2 weken is, en dat we dit dus al aanzienlijk sneller dan normaal verwerken. Jammer dat hij nu zijn probleem, ons probleem maakt.

Scorekaart voor Beat-it.nl | alleen zakelijk