H&M Computers

PC gekocht bij H&M. Stond precies op de afgesproken datum voor me klaar. Zelf windows geinstalleerd. Het bleek dat de pc best wel vaak hing. Teruggebracht, en twee dagen later stond ie weer voor me klaar met vers RAM erin.

Wat later begaf de DVD-speler het. Wederom na een paar dagen was het weer gefixt. Helaas hadden ze een ander type DVD-speler erin gezet. En bovendien kleurde het frontje (creme) niet met de rest van de kast (zilver). De verkoper vroeg of ik daarmee kon leven, of dat ik misschien een zwart frontje had gewenst. Ik zei dat zilver toch wel het mooiste zou zijn. De verkoper dook even in het magazijn, en kwam eruit zetten met een zilverkleurige dvd-speler onder z'n arm. Ter plekke de creme-kleurige eruit geschroefd, en de zilverkleurige erin. Strak hoor!

Thuisgekomen bleek dat het losse eindje van de IDE kabel van de DVD-speler in de CPU-cooler stak, waardoor die niet draaide. Beetje mijn eigen schuld, omdat ik ooit de fingerguard eraf heb gehaald. Gelukkig kwam ik er achter voordat er schade was opgetreden.

Al met al: topwinkel! Zeer behulpzame werknemers, leuke sfeer, mooie etalage. :-)

Scorekaart voor H&M Computers