AlgemeenBestelling en betaling werkte prima. Nabetaling moest via een 'Tikkie', beetje apart maar wel gemakkelijk.
VerzendingMeerdere malen thuis gebleven voor ontvangst terwijl ComputerGalaxy de PC niet had verzonden (maar aangaf deze wel te hebben verzonden). De laatste keer is de PC verzonden in een deels kapotte doos met losse stukken piepschuim en als opvulling versnipperd karton (waardoor de PC vol met stof zat).
KlantenserviceComputerGalaxy maakt toezeggingen niet waar. Levert producten welke niet goed werken en laat de klant betalen voor de (niet toereikende) oplossing.
Al met al ruim 10 weken moeten wachten met 20+ telefoontjes om mijn PC zover te krijgen dat deze niet crasht. Computergalaxy is constant slordig: test niet of niet zorgvuldig (stuurt de PC terug terwijl exact de zelfde issues niet zijn verholpen) vergeet componenten in te pluggen (bv. losse harde schijf), vergeet een stroomkabel mee te sturen en laat de klant betalen voor de 'oplossing' (in mijn geval een watercooler van 90 euro, welke het probleem van het crashen oploste, maar waarna de CPU nog steeds tussen de 95-100 graden draait tijdens het gamen). Hierdoor heb ik alsnog zelf een betere cooler moeten kopen.
Tevens reageert computergalaxy op een gegeven moment simpelweg niet meer op telefoontjes of e-mails.
In het kort: ComputerGalaxy levert wel, maar dat het product ook naar behoren werkt lijkt ze niet te interesseren. Had ik maar zelf een computer gebouwd.