AlgemeenOverzichtelijke website en snelle levering. Wij hadden een inbouw-oven en vaatwasser besteld. Uiteraard de toelichting en bijgeplaatste foto's gecheckt of evt. beschadigingen uit het zicht zaten. Echter na levering bleek eerst dat het handvat van de oven beschadigd was. Vervolgens bleek bij de vaatwasser de ophanging van het bovenste rek aan een kant afgebroken te zijn. Aangezien er dus met beide producten een probleem was, krijg ik sterk het idee dat ze de producten niet echt goed controleren voordat ze te koop worden aangeboden. Vervolgens meteen MediaMarkt-outlet gebeld, die boden aan of coulance of retournering. Voor retournering gekozen omdat ik er wel klaar mee was en bovendien geen zin heb om tegen een beschadigde oven aan te kijken in mijn nieuwe keuken. De mevrouw aan de lijn zei dat alles de volgende dag al opgehaald kon worden. Ik moest dan wel weer een dag vrij nemen van mijn werk maar toch maar gedaan want alles stond behoorlijk in de weg. Ik zou dan nog een bevestiging van de vervoerder ontvangen. Volgende dag in de loop van de ochtend nog steeds niks ontvangen. Vervolgens Mediamarkt weer gebeld en die zeiden dat er iets mis was gegaan en dat er dus niks opgehaald zou worden die dag. Inmiddels kwam de stoom echt uit mijn oren, want dat betekende dat ik dus nog een dag thuis kon blijven voor ze. Maar goed was niet anders, ik zou dan binnen 48 uur teruggebeld worden voor een ophaal-afspraak. En je raadt het al: ook dat is wederom niet gebeurd. Inmiddels is mijn geduld aardig op en ik weet wel dat ik bij zowel de MediaMarkt en de Mediamarkt-Outlet nooit meer iets zal kopen. Dit soort fratsen heb ik bij Coolblue nog nooit gehad. Dan maar iets meer betalen, maar dat is mij het zeker waard om dit soort frustratie/tijdverspilling te voorkomen.
VerzendingVerzending is op zich prima. Het gaat snel en ze leveren op de dag zoals beloofd. Chauffeurs komen alleen niet heel vriendelijk over.
KlantenserviceDe mevrouw en meneer die ik aan de telefoon heb gehad waren zeer vriendelijk, echter is de afhandeling van ons probleem/retourning echt dramatisch. Als een bedrijf fout op fout blijft stapelen en ook de klantenservice blijkbaar niet op orde heeft dan denk ik niet dat ze het lang uit geen houden tegenover bv. een Coolblue.