Bax-shop.be | Bax Music

Zoeken, bestellen en betalen gaat vlot. De termijn van levering die tijdens het bestellen naar voor geschoven werd klopt wel niet.

* Produkt besteld op 26/5 (zondag), was vermeld op de website als "in stock" en tegen dinsdag 28/5 zou het geleverd worden.
* Geen enkel bericht gekregen over verzending tegen woensdag 29/5. Gemaild om naar stand van zaken te vragen. Mail terug op 29/5 dat produkt even uit stock was en nog die week terug in stock zou zijn om verstuurd te worden.
* Die week geen verzending gebeurd en ook geen updates ontvangen, ik heb nog geduld geoefend tot dinsdagavond 4/6 en ondertussen gecheckt dat het produkt al de hele dag als "in stock" op de website stond. Terug een mail gestuurd die avond.
* woensdag 5/6 geen antwoord op mail gekregen, naar klantendienst gebeld, vaag excuus ontvangen over "hun systeem", pakje zou direct verstuurd worden (volgens hun reclame is voor 23u besteld morgen 6/6 in huis).
* Niet dus, we zijn nu vrijdag 7/6, 10h30 en het pakje is nog steeds niet op het afhaalpunt volgens de track and trace. Het hele proces zal dus 12 dagen geduurd hebben.

Op geen enkel moment heeft deze winkel zelf informatie doorgestuurd over de status/problemen van mijn bestelling. Alle info ben ik zelf achteraan moeten gaan. Na eerste "out of stock" mail had ik op zijn minst verwacht dat ik info zou krijgen wanneer het produkt terug in stock was en verstuurd zou worden.

Ook dan moest ik echter zelf mailen en uiteindelijk telefoneren om te horen hoe het zat. Tijdens het telefoongesprek werd mijn ongenoegen over hun gebrek aan communicatie weggewimpeld terwijl het wel enkel mijn telefoontje was die ervoor gezorgd heeft dat ze terug naar hun bestellingen gingen kijken en dan tot de vaststelling kwamen dat er iets niet juist was. Ik heb op geen enkel moment een simpele "sorry" gekregen voor het feit dat mijn bestelling zo problematisch verliep.

Na mijn telefoontje (dat voor 23u plaats vond) had ik verwacht dat ze toch een beetje extra moeite zouden doen om de belofte op hun eigen website waar te maken en zeker mijn produkt de volgende dag bij mij te krijgen. Het mocht helaas niet baten, het is er nog steeds niet.

Slechte service, eerste en laatste keer hier besteld.

Scorekaart voor Bax-shop.be | Bax Music