Bax-shop.be | Bax Music

Het is gewoon een geweldige shop. Dit is nu de tweede keer dat ik hier iets bestel en het is toch altijd top in orde. Met mijn tweede bestelling had ik wel wat problemen maar die zal ik hier onder toelichten.

Altijd zorgvuldig verpakt. Bax-Shop raadt altijd aan om je 'gear' te testen zodra het toekomt en dit heb ik ook de tweede keer gedaan omdat het lichten waren, maar op de manier dat het allemaal verpakt was, had ik niet echt zorgen, en zoals het toonde bij de test, geen zorgen waren inderdaad nodig! Stevig verpakt en alles werkte, net zoals mijn vorige bestelling.

Er was een probleem met mijn bestelling, deze toonde dubbel op mijn overzicht. Direct contact opgenomen met Bax-Shop en al de informatie doorgegeven. Direct een geweldig antwoord gehad en dat ik over me niets moest zorgen maken. Had het maar 1 keer besteld en dat de post mijn bestelling de volgende dag zou aanbieden. En het was inderdaad zo. Top support!

Scorekaart voor Bax-shop.be | Bax Music