Ik ben ontzettend tevreden over Reality Computers. Er zijn enkele voorbeelden.
Het was bijna vaderdag. Me ma en ik hadden voor mijn vader een monitor besteld voor Reality. Daarbij kwam nog dat mijn computer aan het kwakkelen was (net een nieuwe CPU, etc.). Ze kwamen het ding -gratis- brengen en de jongen van Reality had nog wel even tijd om naar mijn PC te kijken. Dus de volgende ochtend had mijn vader ineens (Reality tilde de monitor ook nog even naar boven en verstopte 'm netjes in de trapkast) een mooie monitor! En mijn computer werkte weer prima.
2e voorbeeld. Een familie die wij toevallig kennen. Zij zijn nou niet bepaald begaafd. Ook niet met computers. Bij een winkel ergens in de buurt werden ze afgescheept met een briefje. "Dit deinstalleren, formatteren, bla bla bla" stonden ze weer in paniek bij mij voor de deur. Ik stuur ze door naar Reality (ik ben niet zo'n expert) daar keken ze PC na en er bleek niets mis mee te zijn. Toen vroegen ze bij Reality eens aan die familie "Hoe zit het met jullie stekkerdoos?" en dat bleek dus inderdaad het probleem.
3e voorbeeld. Klantenbinding. Ik ben ondertussen zo tevreden met de winkel (ben al sins '98 klant of zo) dat - nu we verhuist zijn naar het noorden van Assen - ik nog steeds klant blijf. Ze zijn gewoon goed. Nu bestel ik het bij ze. Ondanks de 15 euro die ze berekenen voor bezorgkosten, snoepen ze er wel eens een paar euros van de prijs af. Bijvoorbeeld de HP PSC 2110 die ik laatst heb besteld aldaar. Ipv 175 euro + 15 euro bezorgkosten (190) ging er 5 euro vanaf.
Ik ben erg blij met hen. Top service!