AlgemeenVoor mijn PRS-gitaar wilde ik liever een stabiele koffer (liggend onder de bank) dan de bijbehorende draagtas (die kan omvallen en vaak tot ontstemming via de stemmechanieken bij get uithalen leidde; irritant). Koffer is prima, hoewel er nog wat bewegingsruimte is van de body. Maar dat is op te lossen met een handdoek. Tot zover prima! Maar... Wat Bax me tot twee keer toe flikte is onuitstaanbaar. Waar we tegenwoordig overspoeld worden met digitale reclame flikt Bax-Shop het om bij elke zending (nu al de tweede keer) ongevraagd reclame in de zending te moeten stoppen. En niet eens reclame over hun eigen muziekspullen, maar gewoon allerlei commerciële onzin. Dat wil ik niet in mijn muziekhobby. En al helemaal niet - de brutaliteit! - waarbij mijn [Neen, Neen]-sticker domweg wordt genegeerd. De vorige keer zei ik er ook al wat van (ze zouden een notitie maken). Maar nu beweren ze doodleuk dat er nog geen oplossing is. Jawel, stop meteen met die RECLAME-TERREUR. Zo raken jullie klanten kwijt. Het is gewoon een ordinair verdienmodel (want voor elke envelop met troep...). Maar ik kan het ongeopend naar het oud papier brengen, waarbij ik het milieu onnodig belast. En zo wordt kopen Bax-Shop een teleurstellende Bah!-Flop.
VerzendingIn de zending zat ongevraagde reclametroep. Waar we tegenwoordig overspoeld worden met digitale reclame flikt Bax-Shop het om bij elke zending (nu al de tweede keer) ongevraagd reclame in de zending te moeten stoppen. En niet eens reclame over hun eigen muziekspullen, maar gewoon allerlei commerciële onzin. Dat wil ik niet in mijn muziekhobby. En al helemaal niet - de brutaliteit! - waarbij mijn [Neen, Neen]-sticker domweg wordt genegeerd. De vorige keer zei ik er ook al wat van (ze zouden een notitie maken). Maar nu beweren ze doodleuk dat er nog geen oplossing is. Jawel, stop meteen met die RECLAME-TERREUR. Zo raken jullie klanten kwijt. Het is gewoon een ordinair verdienmodel (want voor elke envelop met troep...). Maar ik kan het ongeopend naar het oud papier brengen, waarbij ik het milieu onnodig belast. En zo wordt kopen Bax-Shop een teleurstellende Bah!-Flop.
KlantenserviceIn de zending zat ongevraagde reclametroep. Waar we tegenwoordig overspoeld worden met digitale reclame flikt Bax-Shop het om bij elke zending (nu al de tweede keer) ongevraagd reclame in de zending te moeten stoppen. En niet eens reclame over hun eigen muziekspullen, maar gewoon allerlei commerciële onzin. Dat wil ik niet in mijn muziekhobby. En al helemaal niet - de brutaliteit! - waarbij mijn [Neen, Neen]-sticker domweg wordt genegeerd. De vorige keer zei ik er ook al wat van (ze zouden een notitie maken). Maar nu beweren ze doodleuk dat er nog geen oplossing is. Jawel, stop meteen met die RECLAME-TERREUR. Zo raken jullie klanten kwijt. Het is gewoon een ordinair verdienmodel (want voor elke envelop met troep...). Maar ik kan het ongeopend naar het oud papier brengen, waarbij ik het milieu onnodig belast. En zo wordt kopen Bax-Shop een teleurstellende Bah!-Flop.
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor jouw bericht. Vervelend om te lezen dat het niet de eerste keer is dat je reclame bij de bestelling ontvangt. We kunnen het ons voorstellen dat je dit niet op prijs stelt.
Per pakket kunnen wij niet kijken wie er wel of niet de reclame-envelop bij de bestelling wil ontvangen. Vandaar dat wij hier (nog) geen oplossing voor hebben. Dit is een tijdelijke actie, dus de reclame sturen wij over een tijdje niet meer mee.
Onze excuses voor het eventuele ongemak en het oponthoud.
Met vriendelijke groet, Bax Music