Beat-it.nl | alleen zakelijk

Een harde schijf besteld bij Beat-it, direct betaald. Order was in behandeling. Na een week ging ik eens bellen waar het bleef. Ik zou worden teruggebeld. Niet dus. Weer een halve week later ging ik nog eens bellen. Ik zou worden teruggebeld, weer niet dus. Derde keer erop gestaan dat ik dezelfde dag bericht terug zou krijgen. Er bleek een leveringsprobleem (ondanks dat het product op de website stond met genoeg exemplaren op voorraad), maar na 3 weken zou het eindelijk binnenkomen, na het weekend op dinsdag. Ik afwachten. Dinsdag natuurlijk niets binnen, maar ook geen reactie op de mail. Eind van die week nogmaals gebeld. Er bleek een inkoopprobleem en men kon het niet meer leveren voor die prijs. Of we de order kunnen annuleren. Dat niet geaccepteerd, maar in plaats een ingebrekestelling naar ze gestuurd en gesommeerd op binnen 5 dagen te leveren. Een paar dagen later werd eindelijk de HD alsnog geleverd ("het verlies werd genomen..."). Nu staat de HDD nog steeds met "aantal stuks op voorraad" met een vergelijkbare prijs op de website, maar ik zou niemand aanraden hier ooit iets te bestellen. Je wordt nooit teruggebeld en als t verlieslatend wordt willen ze van je af. De leveringsvoorwaarden zijn ook niet geweldig kwam ik achter. Rare zaak en volstrekt onbetrouwbaar.

Zie uitgebreide toelichting hierboven; je moet heel veel moeite doen om bij problemen alsnog je product te krijgen. Men doet niets uit zichzelf en laat het maar hangen.

Zie uitgebreide toelichting hierboven; je wordt nooit teruggebeld of terug gemaild bij problemen. Ze lichten amper toe waar het mis gaat en waarom en als t verlieslatend wordt willen ze eronder uit. En wel adverteren met lage prijzen. Treurig.

Dupliek: reactie van beat-it hieronder zegt wel voldoende en geeft een foute voorstelling van zaken met betrekking tot het op de hoogte houden van mijzelf gedurende het proces. Thans adverteert beat-it nog steeds met een prijs van EUR 390,- (HD is uiteraard op voorraaf volgens hun website). Gek bovenstaand is gewoon mijn ervaring; niets lafs aan, wel een zeer frustrerende ervaring bij Beat-it terwijl mijn server drie weken uit de lucht was onderwijl. Ik heb nog eenzelfde schijf elders besteld voor 385,-. Die had ik wel binnen drie dagen in huis. Lage prijs is geen reden om een klant zo lang te laten wachten, telkens niet terug te bellen en achteraf het ook nog geweldig te vinden dat er alsnog is geleverd. Beetje vanzelfsprekend om te leveren voor de prijs waarvoor je iets te koop aanbiedt.

Deze HGST disk is besteld voor € 364,21. De eerstvolgende NL wehshop levert deze disk voor € 478,95. Een verschil van ruim 30%. We hebben de klant niet met deze fout willen opzadelen. En let wel: op basis van onze voorwaarden hadden we dat prima kunnen doen. We hebben het netjes opgelost en ons verlies genomen. En nu dan deze laffe review.

De klant is tussentijds overigens op de hoogte gehouden.

Scorekaart voor Beat-it.nl | alleen zakelijk