AlgemeenIk heb meermaals besteld bij iBood. Vaak zijn er aantrekkelijke aanbiedingen en het prijsvoordeel weegt op tegen de vaak lange verzendduur.
VerzendingNu heb ik echter twijfels. In februari kocht ik een Inventum inductiekookplaat.
Na zo'n 2 weken kwam deze aan. Het viel me op dat de doos eerder open was geweest en toen ik kort daarna de doos doos uitpakte om de plaat te installeren bleek deze in stukken gebroken heringepakt te zijn. Dat was te zien doordat het piepschuim maar ten dele en ook in stukken in de doos zat.
Behalve dat je geen eerder geopende doos verwacht hoort het zeker niet dat retourzendingen weer als nieuw worden verkocht en dan nog eens ongecontroleerd op inhoud. Met deze ervaring durf ik het niet meer aan duurdere
zaken als b.v. een TV te kopen als de kans bestaat dat je een defect retourexemplaar krijgt toegestuurd.
Na retournering snel geld terug gekregen.
Beste Giszmo,
Je behoort uiteraard een nieuw exemplaar te ontvangen. Oprechte excuses dat dat bij jouw bestelling niet zo was.Heb je dit ook rechtstreeks bij ons gemeld? Hopelijk werkt het apparaat naar wens.
Met vriendelijke groeten,
iBOOD Webcare Team