Coolblue.be

Ik had een probleem met het draadloos toetsenbord voor mijn ipad. Ik belde naar coolblue en kan al onmiddelijk het product terugsturen. Onmiddelijk na het telefoongesprek was de retour aangemaakt waardoor ik dezelfde dag nog naar de post kon om het terug te sturen. Via de website werd ik dan mooi op de hoogte gehouden over het retour tot in de details toe. Na een 2 tal weken kreeg ik een mail dat er nog geen update is gekomen vanuit de reparateur, maar 2 dagen later ontving ik al een bevestiging dat een nieuw product onderweg was. Niet alleen de kwaliteit van alles op hun website is perfect, maar ook aan de telefoon kreeg ik steeds onmiddelijk een enthousiaste medewerker die al mijn vragen kon antwoorden. Top service dus!

Je wordt prima op de hoogte gehouden waar het pakket is, wanneer het verzenden is en wanneer het zal toekomen. Je hebt dus alles wat je hoeft te weten.

Ik kreeg telkens een opgewekte medewerker aan de lijn welke steeds mijn vragen beantwoorde zoals ik het verwachte met wel eens een grapje erbij via messenger :D .

Scorekaart voor Coolblue.be