Bax-shop.nl | Bax Music

Nadat ik een beginnersboek voor mondharmona had besteld kwam ik erachter dat ik niet de juiste harmonica had voor dit boek. Dus na een half uur nog even snel de juiste harmonica besteld. Direct een mailtje gestuurd om te vragen of hier 1 bestelling van gemaakt kan worden en dat dus eenmaal de verzendkosten teruggestort kunnen worden. Hier kreeg ik geen gehoor op.
Het boek was al snel binnen maar de harmonica bleef maar op zich wachten. Dus weer een mail om te vragen waar de harmonica bleef, deze was immers op voorraad en zou dus de volgende dag op de mat moeten liggen. Tussendoor heb ik nog 2 keer geprobeerd te bellen, maar na meer dan EEN UUR in de wacht heb ik dit opgegeven. Na 4 dagen kreeg ik een mail terug. De harmonica kon nog niet geleverd worden omdat hier (ongevraagd) een gratis sleutelhanger bijgeleverd werd. deze sleutelhanger kon pas in week 20 geleverd worden, dus de gehele bestelling zou dus pas in week 20 geleverd worden. Het is op het moment dat dit alles afspeelt week 6 !
Na weer een mail over een mogelijke nalevering van de sleutelhanger zou de mondharmonica dan toch opgestuurd worden en had ik deze zaterdag moeten ontvangen. U leest het goed...moeten ontvangen. Dus niet, het is nu maandag en nog steeds niets. Ik heb wel netjes een mail ontvangen met daarin uitleg dat ik de verzendkosten niet terug kan krijgen omdat de bestellingen niet samen verstuurd konden worden. Iets dat volgens mij niet mijn probleem is wanneer Baxmusic ervoor kiest om een niet leverbaar gratis product mee te leveren, waar ik zelf helemaal niet om heb gevraagd en zo de bestelling dus 14 weken te vertragen !
Belachelijke gang van zaken.
Ik bestel hier nooit meer.

3 dagen geleden kreeg ik bericht dat de bestelling verzonden is.
Volgens de track and trace is het pakket niet bekend. Dus nog niet binnen bij de bezorger. Pakket is dus nog niet bezorgd.

4 dagen wachten op een reactie per mail. Telefonisch is gewoon geen doen. Wachttijden van meer dan een uur zijn geen uitzondering.

Beste klant,

We hebben vorige week op jouw review via Trustpilot gereageerd. Indien we nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we het graag.

Amanda
Bax Music