AlgemeenGoede, overzichtelijke site. Een Yamaha AV-reciever besteld (RX-A-2070), flink goedkoper dan elders.
Via de mail nagevraagd of dit een ex-demo was o.i.d. De zelfde dag kreeg ik een keurig mailtje terug dat dit een 100% nieuw exemplaar was. Aldus besteld.
Reeds de volgende dag na het bestellen werd de reciever thuis afgeleverd. Van tevoren werd keurig via mail aangekondigd dat mijn pakket onderweg was tezamen met de track&trace code.
KlantenserviceUiteindelijk na enkele dagen uitproberen wilde ik de reciever terugsturen omdat ik het instellen van alle ingangen erg ingewikkeld vond en de afstandbediening erg onoverzichtelijk met veel te veel en te kleine) knopjes). Vervolgens opgebeld naar Correct. Ik werd door een dame heel vriendelijk te woord gestaan en terugsturen was geen probleem. Dit gedaan (uiteraard alles keurig netjes terug verpakt in de originele doos) en naar Tante Pos gebracht. De dag erop werd het pakketje bij de retourafdeling van Correct bezorgd en reeds de volgende morgen kreeg ik een mailtje dat mijn aankoopbedrag teruggestort werd op mijn rekening. Daarna keek ik op mijn bankrekening, en het stond er al op! Ik ben dus heel tevreden over de service van Correct, prettige contacten gehad en de afwikkeling van de retournering had niet sneller gekund.
De (retour)verzendkosten zijn voor eigen rekening, dat kan beter. Maar dat wist ik van te voren.