ik heb hier een paar maanden geleden ene lite-on cd brander gekocht die na het branden van 10 cd's al helemaal niks meer deed. Ik terug gegaan naar de winkel en gezegd dat hij het niet meer deed, ik had helaas het bonnetje niet meer dus nu moet ik 8 weken wachten totdat ik hem misschien is terug krijg. Dit kan ik opzich wel begrijpen ik vind het alleen een beetje lang duren, maar dat is natuurlijk niet helemala hun schuld.
Wat me wel irriteerde was dat een andere verkoper in de winkel die mij niet aan het helpen was gewoon lachend langs liep en zeggend dat ik dat ding toch helemaal niet meer kon ruilen ? hij liep er ook bij alsof hij vond dat ik niet moest zeiken voor zo'n goedkoop ding
dit vond ik zeker irritant en respectloos want hij stond me eigelijk gewoon voor lul te zetten midden in die winkel
technische kennis vind ik, van wat ik ervan gezien heb ook niet zo hoog. bv als ik zeg dat me cd brander helemaal niks meer doet, moeten hun dan persee 10x vragen wat ie nog WEL doet?
prijzen zijn ook veel te hoog. zo vragen ze nog meer dan 400 euro voor een radeon 9700 pro terwijl die bij computerland 200 meter vederop een radeon 9800 pro voor 400 kan kopen
veder is het een aardige winkel, en ook handig als je wat kleinere spullen moet hebben. maar ik vind dat er nog wel wat verbetert kan worden met name de klantvriendelijkheid.