AlgemeenBesteld zou binnen 24 uur geleverd worden maar nu 4 dagen later nog niks in huis. Telefonische klantenservice heeft een wachttijd van 30+ minuten. EMails wordt niet op gereageerd. Eindelijk vanochtend iemand gesproken, ik kan niet annuleren, ze weten ook niet wanneer ik het ga krijgen vanwege een technisch probleem. Als ik het opnieuw zou bestellen zou ik het wel morgen hebben maar ze weigeren een klantvriedelijk oplossing te geven. Hier nooit bestellen!
VerzendingProduct wordt niet bezorgd, al 4 dagen aan het wachten terwijl geadverteerd wordt met binnen 24 uur.
KlantenserviceTelefonische wachttijd is langer dan 30 minuten. EMails worden niet beantwoord.
Beste Jeroen,
Ook bedankt voor deze review. We weten al over welke bestelling dit zal gaan. Vorige week maandag hebben we een storing gehad in het magazijn waardoor wij een aantal pakketten niet hebben kunnen verwerken. Dit is deze week opgelost, dus zou je jouw bestelling in huis moeten hebben. Mocht dit niet het geval zijn, dan raden we je aan om contact met ons op te nemen.
Amanda
Bax Music