Bax-shop.nl | Bax Music

Er wordt geadverteerd met op voorraad en binnen 24 uur in huis. Afgelopen maandag besteld en nu 3 dagen later nog niks in huis. EMail wordt niet op gereageerd en klantenservice kan ik niet bereiken omdat wachttijd aan de telefoon telkens meer dan een half uur is.

Daarnaast zie ik op Facebook dat dit bij veel mensen structureel het geval is. Mijn advies hier niet bestellen!!! Ik hoop dat ik mijn spullen of geld nog terug krijg...

Wordt niet opgestuurd, ben al 4 dagen aan het wachten terwijl het op voorraad was volgens de website.

Reageren niet op mails en klantenservice heeft altijd telefonische wachttijd van meer dan 30 minuten.

Beste Jeroen,

Bedankt voor jouw review. We hopen dat je inmiddels al contact met ons hebt kunnen krijgen en dat je jouw bestelling in huis hebt. We reageren altijd op alle berichten via social media en e-mails, echter kan vanwege drukte een antwoord even op zich laten wachten. We doen onze uiterste best om iedereen zo spoedig mogelijk te helpen.

Amanda
Bax Music