AlgemeenNa keuze via de zeer toegankelijke site, en vrije informatie van internet een prachtige Guild OM 150CE aangeschaft. Bestelling, betaling en bevestiging was probleemloos.
VerzendingOp 28-12-2018 bij Bax via de web shop een Guild OM 150CE gekocht op basis van specifikaties en vrij verkrijgbare informatie van internet in de wetenschap dat Bax de niet goed retourneren binnen 60 dagen hanteerd.
Ik heb een prachtige goed spelende gitaar afgeleverd gekregen, maar niet volgens de op de site aangegeven specificaties.
De geleverde gitaar wijkt af van de door Bax opgegeven specificaties. Er zit geen Fishman, maar een Guild/Fishman element in, en in plaats van het batterij tasje inwendig in de klank kast een plastic batterij compartiment met jack in de zijkant van de klankkast.
En in plaats van de jack/strap op het einde van de gitaar, krijg je een los geleverd plastic pennetje.
Volgens Bax zijn zij niet op de hoogte gebracht door de leverancier van de gitaar over deze product aanpassing, en zullen zij zo spoedig mogelijk de site aanpassen.
Natuurlijk is het beter een gitaar op lokatie voor aanschaf te bekijken en uitproberen, maar vanwege de afstand heb ik dat niet gedaan.
Retourneren is gezien kwaliteit prijs voor mij geen optie.
Het is gewoon een geweldige gitaar, maar helaas wel een lelijke plastic batterij compartiment in de mooie pallisander klankkast.
Ondanks zo duidelijk mogelijke klacht omschrijving heb ik meerdere mails moeten versturen om een duidelijk antwoordt te krijgen.
Dit heb ik inmiddels wel gehad, en heeft mij doen besluiten het geleverde te behouden.