AlgemeenNa de bestelling (tegen een goede prijs) van een nieuw type Behringer versterker voor mijn Buttkicker liet de verzending lang op zich wachten.
VerzendingNadat ik een mail had ontvangen met de tracking gegevens werkte deze link niet. (pakket onbekend).
KlantenservicePakket onbekend vervolg: Een mail na enkele dagen naar Bax werd niet beantwoord ook 2 reminders op 2 dagen erna ook niet. Inmiddels waren we bijna een week verder in de tijd. Bellen leverde een geschatte wachttijd van een HALF UUR op. Toen maar op Twitter gereageerd waar ook al andere klanten klaagde over zendingen en telefonische bereikbaarheid. Een DM uiteindelijk op Twitter had effect en ik kreeg toen opeens een link naar een werkend trackingnummer en de volgende dag was de versterker in huis.
Beste Joep,
bedankt voor jouw review. Onze excuses dat de bestelling niet tijdig bij je is geleverd. Onze klantenservice loopt wat achter met het beantwoorden van de e-mails. Op Twitter zijn we redelijk bij met het beantwoorden van de berichten, dus stuur ons in het vervolg rustig een berichtje via dat kanaal. We helpen je graag verder.
Amanda
Bax Music