iBOOD

de bestelling ging makkelijk, betalen veilig en goed, de verzending snel, de service
is altijd goed, ik heb in het verleden veel bestellingen geplaatst, en ik kan jullie mededelen, dat het op een enkele keer fout ging, maar dat was snel opgelost, dus ik ben zeer tevreden over deze webshop. top

deze verzending, die was goed verpakt, maar er is wel eens voorgekomen, dat de verpakking open was, en niet goed verpakt was, ik bedoel hiermee, dat de artikel
en, los in de doos lagen, en geen opvulling was toegepast, dus het rammelde door
de hele doos heen, en dat is nou juist niet de bedoeling, volgende keer op letten, dat dit niet meer gebeurd.

wat de klantenservice betreft, als je voor een artikel belt en je hebt vragen over het
artikel, dan ktijg je te horen, dat weet ik niet meneer, dus dat laat toch wel te wens
en over, of er wordt niet goed nederlands gesproken, wat ik ook erg vervelend vindt, maar ik moet er wel bij zeggen, dat het meestal wel goed gaat

Scorekaart voor iBOOD