AlgemeenSlechte service
Apple houdt een actie gedurende heel 2018 om defecte batterijen vanaf iPhone 6 te vervangen voor slechts 29 euro. De resellers zoals Amac sturen de iPhone op in het kader van deze aktie. Op 23 december kwam ik bij Amac in Hengelo waar ik mijn iPhone 6 gekocht had. Ik werd medegedeeld dat Amac mijn telefoon niet opstuurt naar Apple. Dat moest ik zelf maar doen en hiervoor contact opnemen met Apple. Als reden werd genoemd een interne richtlijn waarin staat dat Amac de Apple actie stopt na 22 december (terwijl Apple doorgaat tot en met 31 december). Ik heb hierover hele discussies gehad. Ik kan niet begrijpen waarom ze mijn telefoon niet meer willen opsturen, notabene wel bij hen gekocht. Er kwam geen overtuigend antwoord totdat Amac aanbod de telefoon wel op te willen sturen maar dan voor 59,95 euro in plaats van 29. Gatverdamme, wat een klantonvriendelijke hufterigheid. Ik ben weggelopen met de mededeling dat ik in deze zaak nooit meer terugkom. Ben toen naar de Media Markt gegaan. Zij hadden er geen enkel probleem mee de telefoon voor mij op te sturen in het kader van deze actie, zelfs terwijl ik de telefoon helemaal niet bij hen had gekocht. Hulde dus aan de Media Markt die klanten niet laat zitten. Beter hier naar toe gaan in de toekomst
Slechte service