Kok Onderdelen

Ga regelmatig wat halen bij deze zaak, van netwerk kabels, stekkertjes, wel eens een mengpaneel, coax kabel en noem maar op. Kom er al jaren. Ik was ook net zoals Bladiebla enigszins verbaasd ze op tweakers te treffen, maar gezien hun WLAN expertise eigenlijk ook wel weer logisch.

Ik woon in Leiden, dus over bestellingen kan ik verder niets vertellen. Het is echt een topzaak, als je een obscure vraag over electronica hebt en je afvraagt waar je achter het antwoord moet komen, bij Kok is het de normaalste zaak van de wereld. Ze nemen alle tijd om ook moeilijke dingen uit te leggen, zo nodig doen ze wat voorbereidend werk aan je onderdelen, ze denken mee bij het oplossen van problemen, en het is gewoon een uitstekende zaak. Ik ga zeer binnenkort aansluiten op wireless leiden, en de kabels, antenne en expertise gaan hier allemaal vandaan komen. Ik heb geen enkele twijfel dat het weer uitstekend zal bevallen.

Ik heb ze in alle categorien waar ik ervaring mee heb een 10 gegeven, omdat ik gewoon geen vlakken kan voorstellen waarop ze kunnen verbeteren, tenzij ze het gaan weggeven allemaal of zo. Zo hoort een electronica zaak te zijn.

Scorekaart voor Kok Onderdelen