Coolblue.be

Zeer goede website en correcte levering en afhaling, was tot voor kort een trouwe klant. Mijn Motorola G4 Plus viel echter na 20 maanden normaal gebruik uit, weigering van Coolblue om dit onder waarborg te herstellen, 'onherstelbare oxidatie door vochtschade', allemaal volledig mijn schuld natuurlijk.
Vroegen ook 39.95 Euro om mijn nog altijd even onherstelde GSM naar mij terug te sturen.
Geen enkele poging tot zelfs maar een begin van een oplossing. Frustrerend en ergerlijk, zeker omwille van hun 'niet de laagste prijs maar de beste service'-marketingkreet.
Mij zien ze NOOIT meer terug.
Hoorde net van mijn zoon dat hij dezelfde 'behandeling' krijgt voor zijn GSM van 7 maand oud - proficiat Coolblue voor zoveel standvastigheid!

Prima website, zelf afgehaald in hun winkel, alles tijdig.

Hun zogenaamde 'klantendienst' kwam zelfs niet met een aanzet tot het vinden van een oplossing, alleen ellenlange copy-paste cliché-mails zonder op concrete vragen te antwoorden. Voor deze zogenaamde 'dienst' houden ze hun prijs hoger dan de concurrentie - bekijk de prijzen op deze site. Wat een grap.
Ik raadpleegde net nog even mijn factuur om het ordernummer op te zoeken: hun slogan onderaan: "Altijd minimaal 2 jaar garantie. Doen we niet moeilijk over" - yep, is bij deze volledig gelukt!

Scorekaart voor Coolblue.be