AlgemeenAanbod wisselt, niet altijd interessant, soms verouderd spul, maar soms ook echt uitstekend. Kortingen worden nogal eens overdreven en dat vind ik altijd nogal sneu. Wees er gewoon eerlijk over. Bestellen gaat erg soepel, echte garantie bij kapotte spullen is ook prima, dus ik koop er veel (al tientallen keren besteld) maar fouten oplossen kunnen/willen ze absoluut niet.
VerzendingVaak lange levertijd en ongeacht de waarde van je bestelling vrij hoge verzendkosten.
Klantenserviceeen maand geleden heb ik een apparaat met engelse stekker gekocht. daar hoort een verloop-stekker bij geleverd te worden, maar die zat er helaas niet bij en dus werkt het apparaat niet in NL. inmiddels heb ik ze al 2x gemaild en 3x gebeld en dan zijn ze reuze vriendelijk en meelevend, maar nog steeds is er geen oplossing, alleen maar slappe smoesjes en vage beloftes en iemand anders moet er eerst nog naar kijken en daarom duurt het nog een klein beetje langer helaas, sorry, etc.
alsof het heel ingewikkeld is om de ontbrekende verloopstekker gewoon alsnog even op te sturen. en ondertussen duurt en duurt en duurt het maar. ze hebben echt geen benul wat service betekent. jammer hoor.