AlgemeenDeze winkel heeft een prima website waar je producten makkelijk kunt vinden en bestellen. Het lijkt een beetje op de andere grote blauwe webwinkel, maar dat deert niet.
Ik heb twee accessoires voor mijn telefoon besteld op 20 november. Levertijd is 3-6 dagen, dat vond ik prima.
Een van de artikelen is op tijd geleverd, de ander heb ik geannuleerd omdat die niet op voorraad bleek te zijn, en voorlopig niet leverbaar lijkt te zijn. De annulering op 14 december gedaan, het geld is op 17 december op mijn rekening terug. Keurig dus.
Ik had dit keer geen haast, heb je dat wel, houd dan rekening met 3-6 werkdagen levertijd.
Al snel werd de bestelling uit eigen beweging gesplitst, omdat 1 product niet op voorraad was. Het andere product werd verzonden op 26 november, keurig binnen de 6 werkdagen dus. Het was een screenprotector, netjes in een bubbelenvelop door de brievenbus.
Het andere product bleek niet direct leverbaar te zijn. Op de website stond op een gegeven moment "pre-order", en dat is die vandaag (1 maand later) nog steeds. De verwachte levertijd was 12 december, vandaag is dat 27 december. Geen idee wat ik met die informatie moet. Ik heb die order dus geannuleerd.
Ik heb tussentijds statusupdates gekregen per e-mail, van "betaald" via "bestelling gesplitst" tot "verzonden". Helaas nooit een bericht gehad over de vertraagde levertijd van het andere product, daar heb ik zelf achteraan moeten mailen.
Over de vertraging heb ik contact gehad met de klantenservice. Netjes een antwoord op de vraag terug de volgende dag, met de vermelding dat het product op 12 december weer geleverd zou worden. Helaas was op 12 december nog niets nieuws. Ook geen nieuws op 13 en 14 december. Ik vond een winkel die het wel op voorraad had, dus heb de bestelling hier geannuleerd en het daar besteld.