AlgemeenSlechte aftersales en niet-responsief
Leuke site, eerlijke prijzen en goede configuraties MAAR aftersales was initieel vreselijk. Er is iets fout gegaan in mijn bestelling en ik moest een extra bestelling plaatsen. Ik moest een extra Euro 450 betalen, maar ik ontving nooit een factuur voor deze extra bestelling. Ik heb veel mails gestuurd en uren aan de telefoon doorgebracht. Maar ze kunnen dit simpelweg niet uitvoeren. Daarom kan ik mijn BTW (ongeveer E 100) niet verrekenen. Ik ben blij met mijn computer, maar zou hier nooit meer een computer bestellen vanwege de slechte aftersales.
UPDATE 11.12.2018: ontving telefoontje van Arctic met excuses. E.e.a. zou liggen aan slecht functionerende medewerker. Probleem zou worden opgelost ... TBC
UPDATE 11.12.2018: probleem opgelost binnen 1 uur Misschien volgende keer toch weer ook hier kijken
Goed verpakt - duurde langer dan beloofd en helpdesk is onbereikbaar (ik miste een deel van mijn bestelling)
KlantenserviceHeb twee keer anderhalf uur in de wacht gestaan om iemand te kunnen spreken. Vervolgens worden beloften niet nagekomen. Op mails wordt niet gereageerd. Echt waardeloos.