AlgemeenIk heb een bestelling gedaan 27-11 op 28-11 een mail gekregen dat de bestelling is verstuurd. Na twee dagen niets binnen Via een chat in het engels want per telefoon is de bereikbaarheid maar 2 uur per werkdag. In de chatl kreeg ik te horen dat mijn bestelling per brievenpost is verstuurd, dan zou je zeggen max. 2 dagen voor het binnen zou moeten zijn. Het is inmiddels 6-12 en mijn bestelling is nog steeds niet binnen. Dit was eigenlijk een 5 december cadeau maar als ik het al ga ontvangen wordt het een kerst cadeau. Terwijl ze aangeven op de site snelle levering. Ik zit nog steeds te wachten op de bestelling.
VerzendingIk krijg het gevoel of dat ik opgelicht ben, 10 dagen na bestelling nog niets binnen.
EINDELIJK na 16 dagen mijn bestelling binnen, dit terwijl ze opgeven bij het artikel levering tussen 1 en 4 dagen.
De klanten service schuift de schuld naar KPN post die hebben het te druk. Raar want ik het vrijdag iets verstuurd vanuit Zuid-Nederland en zaterdag is het aangekomen in het midden van Nederland. Via chat gaven ze aan dat Post-nl 3 weken achterloopt wat een onzin. Ik raad mensen aan hier niets te bestellen je wordt opgelicht. Mijn bestelling heb ik nog steeds niet.