Duiverman Automatisering

Ik heb 1x ervaring met Duiverman en het is buitengewoon positief.

2 weken geleden kreeg ik de tip dat die WL-500g wel een fraai ding is voor weinig geld en dat hij 23 juli naar Nederland zou komen. Dus ik zoeken op internet of hij al ergens in een lijst staat van een bedrijf. Alleen bij Duiverman. Dus ik bel Duiverman op met de vraag of hij al leverbaar is. Ik kreeg te horen van niet maar dat hij 23 juli in nederland zou komen bij de distributeur.
Toen vroeg ik of ik hem al kon bestellen. En dat kon wel. Vervolgens vroeg ik wanneer ik hem binnen zou krijgen; 23 juli bij de distributeur, dan moest het nog naar Duiverman en van daaruit weer naar mij.... dacht ik. Maar Duiverman stelde het volgende voor:
Duiverman stuurt mij de rekening toe en geeft de distibuteur de opdracht om het rechtstreeks naar mij te zenden. En dat is dus gebeurd; 24 juli had ik het spul in huis. De rekening die ik 2 weken terug kreeg, kon ik laten liggen tot ik het materiaal in huis had.

Kortom: zij zijn goed van vertrouwen; ik heb geen rembours betaald, ik heb geen handtekening gezet voor het ontvangen produkt; ik zou de boel dus flink kunnen belazeren..... heb ik niet gedaan uiteraard; vandaag is het geld van m'n rekening afgeschreven.

Scorekaart voor Duiverman Automatisering