AlgemeenDoen zich voor als een soort van Nederlandse site, maar zijn het niet
Bestelling 5 week geleden geplaats voor 5 artikelen, 3 zijn nu geleverd en zijn van zeer matige kwaliteit, of zoals we op Tweakers zeggen 'Chinese meuk' ☺
Dacht dat het mee zou vallen, jammer ik neem mijn verlies en meld hier dan maar dat het wat mij betreft een dikke afrader is. In mijn ogen dus een soort van Alibaba maar dan nog veel minder.
Op moment van schrijven staat Sinterklaas op de homepage, maar hun boot moet nog vertrekken uit China dus wordt pakjesavond een teleurstelling met een half lege zak... sommige artikelen zijn wel eerder leverbaar, maar de gemelde status van de levertijd is zeer onbetrouwbaar.
Na 5 week nog steeds niet alles geleverd
Gemelde levertijden op de site halen ze niet ook niet de traagste optie.
Heb je gekozen voor een gratis levering? Dan zal je bestelling binnen 20-25 werkdagen bezorgd worden.
Je ontvangt alleen mails dat het nog wel even kan duren voordat de bestelling aankomt.
Geen enkele mail ontvangen met een lijst van de bestelling, geen orderbevestiging, laat staan een factuur of een andere .pdf.
Wel andere hilarische geautomatiseerde mails die ik graag bij deze deel, pas dan kom je er trouwens achter dat het heel lang kan duren...
Zodra je betaling verwerkt is sturen wij je een bevestigingsmail en gaat Boxy, onze mascotte, je meenemen op zijn reis!
Vergeet niet de betaalbevestigingsmail te lezen. In die email lees je alle details die je moet weten over Boxy en onze levertijd.
Indien je meerdere artikelen besteld hebt, houd er dan rekening mee dat je alle artikelen apart binnenkrijgt.
Twee dagen later:
Boxy is zijn tocht begonnen en rijdt nu in de vrachtwagen vanuit Shenzhen - China, naar Hongkong. Het weer zit Boxy niet mee, maar Boxy rijdt op volle toeren!