Nog geen jaar geleden heb ik hier mijn Iriver imp-250 besteld. Na wat problemen met de betaling, kreeg ik hem dan toch in huis in een beschermende doos. Na een week begaf de bediening het al, dus ik e-mailtje naar die mensen, ja ik kon hem opsturen. Na ongeveer 2 a 3 weken wachten kreeg ik een andere vervangende/gerepareede imp-250 terug in dezelfde doos waarin ik hem had opgestuurd. Gister brak het klemmetje van de afstandsbediening af. Al vlak na mijn bestelling viel het me op dat deze niet erg degelijk was. vandaag kreeg ik een mailtje met de tekst "Dit valt niet onder de garantie". Is dit nou de manier om een klant te helpen, ik dacht het dus niet. Vandaag maar meteen een mailtje met duidelijke foto's opgestuurd in de hoop als nog een andere afstandsbediening te ontvangen. Maar ik ben hier zeker niet te vreden over!
Om terug te komen op mijn vorige post, na mijn e-mail heeft een medewerker van Mp3shopper mij een voorstel gedaan om alsnog de afstandsbediening te leveren. Welliswaar in een andere kleur maar beter dan een kapotte. Meteen naar mijn bevestiging binnen in 1 dag thuis. Toch een zeer nette afhandeling!