Bax-shop.nl | Bax Music

Heb de reviews eens even bekeken.. Gaat echt alle kanten op met rare waarderingen.
Ik ben hier dan ook niet om die bon te verdienen maar om mijn ervaring te delen.

Ik bestel al geruime tijd bij BAX.. (jaar of 10) dus bij deze de ondervindingen omtrent de rookvloeistof.

Wij hebben 2x AYRA 1200 W rookmachines hangen in ons bowlingcentrum van 12 banen.
i.o met een medewerker van Bax gekozen voor de medium versie. Dit was een goede keuze !!
2 ventilatoren erbij... rook wordt vanaf het plafond naar beneden geblazen.. HELEMAAL TOP !!
Haalt precies de verlichting boven de banen naar voren. (ook bij Bax vandaan) En we kunnen de videoclips ook nog gewoon zien (beamers). Dat gezegd hebbende de ADJ INNO POCKET SERIE ... SUPER PRODUCTEN !!

DUSSSSS

Al met al, rookvloeistof MEDIUM is een Prima product, Niet de dicht.. niet te dun. Het is een product.. om je verlichting te accentueren.

Vreemde lucht ?? wij hebben het niet.

Is snel weg ?? blaas om de 15 min / 15 sec lang... geen probleem (dmx) de vorige mist hangt er nog steeds een beetje. (2 rookmachines)

NADEEEEEEEEL (want die is er wel, ondanks dat een hoop zeggen van niet)

Laat ECHT vettige residu achter op alles waar je het heen spuit..(spiegels / lenzen / motoren / plafond / muren / ventilatoren in je equipment) ONDERHOUD IS GEBODEN !!!

Weet dat MARTIN daar een residu VRIJE variant op heeft die zeer zeker werkt (ook bij BAX te bestellen.. maar kostbaarder maar ook niet geheel DAMPED-FREE (wel veeeeeeel minder)).

Stom en RAAR is wel dat bij Bax de "HEAVY" goedkoper is als de "MEDIUM"

Moeten toch allemaal stoppen met roken eerdaags ??? :) :) :)

GrtZ Paul B.

In tegenstelling van de verlichting.. Was dit binnen 2 dagen binnen (weekend)

Weinig tot geen problemen met bestellingen van Bax. Retourneren laat vaak op zich wachten.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music