AlgemeenOrdernr: 4289915
Bax-shop lijkt op het oog een prima website. ook ziet het er professioneel uit.
Maar alas voor een ouwe klant met zijn eerste bestelling op bax-shop ging het voor mij niet goed.
Ik heb geconstateerd dat het één van mijn pakketje (iLok 3) al geopent was. de USB is volgens iLok License Manager nog niet gebruikt dus terugsturen was niet echt nodig. maar wel jammer dat men zo de items moeten ontvangen. een beetje slordig van bax-shop.
Ik zou binnenkort maschine aanschaffen bij bax-shop. na mijn ervaring heb ik nu wel een beetje twijfel over of ik het wel of niet moet gaan bestellen.
Ik heb op dinsdag 30 october een bestelling geplaats. deze heb ik uiteraard keurig betaald. bij de verzend opties kunnen klanten van bax-shop kiezen tussen een normale levering of voor een "DHL Avondbezorging"
De avondlevering volgens bax-shop houd in dat het pakketje tussen 18:00 en 21:00 bezorgd wordt.
Dat is dus niet gedaan. ik kreeg het voor 3 uur binnen. Nou daar gaat mijn verassing dan.
Ik heb op zondag 28 october een emailtje verstuurd aan de klanteservice van bax-shop met verzoek op mijn nieuwe recent aangemaakte account te verwijderen (ik had er al één maar ik wist dit even niet). een dagje voorbij en geen reactie. twee dagen later nog steets geen seintje van bax-shop. nu zijn we ruim bijna een week verder en nog steets geen reactie van bax-shop.
Beste klant,
bedankt voor het delen van jouw ervaring. Helaas zien we geen klantgegevens in de review staan waardoor we niet jouw account erbij kunnen pakken en inzien wat er exact is gebeurd. Onze excuses dat je de iLok 3 in deze staat hebt mogen ontvangen. We kunnen niet inzien waarom de vervoerder heeft besloten om 's middags te gaan leveren. Wellicht is het al gedaan, maar we kunnen een klacht namens jou indienen bij de vervoerder hierover. Een verzoek om jouw gegevens te verwijderen kun je indienen via de volgende pagina: https://www.bax-shop.nl/veiligheid
Uiteraard kun je ook een reactie op jouw e-mail verwachten.
Amanda
Bax Music