MediaMarkt Outlet

Dit is in feite Mediamarkt.nl. Ik heb hier een Peaq laptop gekocht, met 3 jaar garantie. Na 2,5 jaar kreeg ik problemen met het scherm. Verkleuring, lijnen en ghosting. Bij opstartscherm was nog een "ghost" te zien van de laatste weergaves alvorens afsluiten. Alsof het "ingebrand" was. Via HDMI is de weergave wel goed.
Opsturen kon gratis via antwoordnummer. Netjes ontvangstbevestiging gekregen. Helaas toen begon de ellende. Ik kreeg bericht via Medion-reparatie bedrijf. Deze verzorgt reparaties van Medion, Lenovo en Peaq.
Zij beweerden onterecht dat er 2 jaar garantie was. Dit heb ik kunnen weerleggen. Verder beweerde zij dat er vochtschade was. Dit bewezen zij met foto's. Op de foto's is nergens iets te zien van vochtschade. Ik weet exact wat er met de laptop is gebeurt. Ik heb geen huisdieren en er is niemand anders in de buurt geweest van de laptop. Er is absoluut geen sprake van vochtschade.
Verder zou alles vervangen moeten worden, behalve het touchpad. kosten: 420 euro. Nieuwprijs was 399. Ik ben zelf technicus en reparateur en weet gewoon dat er slechts 1 onderdeel defect is. De rest mankeert niets aan.
Mediamarkt reageert behoorlijk bot en afentoe zelfs niet.
Gelukkig heeft "Kassa" op 15-9-2018 aandacht besteed aan dit soort praktijken.
Ik ben nu nog steeds bezig om mijn gelijk te halen.

Kortom: Doffe ellende met dit bedrijf. Voor mij nooit meer Mediamarkt!!!!

Hierboven heb ik al beschreven hoe slecht men omgaat met klanten en klachten. Absoluut waardeloos!!

Update: Na heel wat e-mails (22 stuks) en enkele malen contact via Facebook, eindelijk gelijk gekregen. Ik heb de koop ontbonden op grond van het feit dat er binnen garantie-termijn geen reparatie binnen redelijke termijn heeft plaatsgevonden.
Alles leek in orde, totdat er weer gezeur kwam: Ze zouden de laptop niet retour ontvangen hebben. Ook dit kon ik weerleggen met verzendbewijs. Vervolgens beweerden ze dat er slechts 2 jaar garantie op zat. Ik zou maar 60 euro terug krijgen. Ook dit weer kunnen weerleggen. Via hun website garantie-app was te zien dat er wel degelijk 3 jaar garantie op zat.

Uiteindelijk volledig bedrag terug-ontvangen en excuses met 25 euro tegoedbon.

De hoeveelheid tijd en energie plus ergernis wegen niet op tegen de uiteindelijke terugbetaling en tegoedbon.
Men heeft gewoon ordinair getracht mij te ontmoedigen en op te lichten.

Niet alleen MediaMarkt, maar ook Peaq en Zesgoes reparatiecentrum (Peaq, Lenovo en Medion) zijn zwaar de fout ingegaan. (Bewust, zie uitzending Kassa).

Scorekaart voor MediaMarkt Outlet