iBOOD

Ibood staat niet bekend om een beste service. Dit weet je als je besteld en krijg je soms mooie aanbiedingen voor terug. De grens is echter bereikt als je gebruikte producten toegestuurd krijgt! Het gaat hier duidelijk om refurbished star wars drones (verzegeling verbroken). Extra opvallend omdat in het forum topic vooraf door verschillende mensen deze vraag was gesteld omdat het een vorige keer ook mis was gegaan. Verkoopt Ibood nu echt doelbewust refurbished producten voor nieuw?

Dit is natuurlijk enorm pijnlijk omdat de producten ook als collectors edition worden aangeboden maar de verzegeling ontbrak. Ik heb dit eerst niet eens opgemerkt en drone uitgepakt. Bij 2e verpakking vond ik echter een kaartje met een beschrijving hoe je de 'wax' zegel kon verwijderen met een mes. Huh, die had ik toch net ook niet gehad? en ja hoor, toen zag ik opeens de verwijder sporen op de verpakking.

Nogmaals: ga je diep schamen ibood

/edit: is nog absurder aan het worden. Nu wil men een bewijs dat ze refurbished zijn via een foto. Het forum staat vol met vergelijkbare klachten en men wil dus een foto dat hij gebruikt is??? dat is redelijk waanzinnig omda tik natuurlijk zelf alles kan slopen wat ik wil en dan een foto maken. Dat men dit niet begrijpt zegt helaas ook iets over niveau medewerker

Tja het is allemaal bezorgd conform afspraak in een grote stevige doos. Tijdslijnen zijn echter wel altijd matig. Duurt weken voordat men verstuurd maar dit weet je bij bestellen.

Telefonisch contact bijna onmogelijk, contact op service verzoeken duurt erg lang (ervaring uit eerdere cases, nu net verzoek ingediend)

/echt

Ga mijn geld terugkrijgen zeggen ze. Wacht ik echter nog steeds op ;)

Beste xxxMaverick,

Bedankt voor je feedback, dat helpt ons om de service verder te verhogen. Inmiddels heb je telefonisch contact met ons gehad en heb je een oplossing aangeboden gekregen. Is het nu naar tevredenheid afgehandeld?

Met vriendelijke groeten,
iBOOD Webcare Team