AlgemeenEen zondagavond had ik de I3 8100 besteld,deze was volgens de site leverbaar binnen 1-3 dagen en koste 110 euro. Aangezien ik maandag al andere componenten binnenkreeg (deze waren NIET besteld via eletricbee) vond ik het vreemd dat ik nog geen melding had gekregen. Ik keek op de site en zag dat de bestelling op *Pending* stond, ik besloot een mail te sturen waarop ik tot de dag van vandaag GEEN antwoord op kreeg.
Dinsdag zag ik dat de bestelling nog altijd op Pending stond. Ik belde en ze vertelde dat het pakketje de volgende dag werd opgestuurd. De dag erna rond 16u hetzelfde verhaal...Telkens zeiden ze dat deze in voorraad was en beloofde ze het de volgende dag op te sturen.
Donderdagochtend belde ik ALWEER nadat ik zag dat de bestelling NOG ALTIJD op pending stond. Hierop kreeg het antwoord dat de processor niet in stock was en dat de prijs omhoog is gegaan.
Dus bedankt Eletricbee om mij drie dagen aan het lijntje te houden om daarna te weten te komen dat ik mijn product niet krijg + dat het zelfs duurder is geworden. Dit getuigt van slechte klantenservice en gewoonweg een lak aan goede interne communicatie.
Slechte communicatie: geen antwoord op mail en misleidende informatie via telefoon.