AlgemeenHet bedrijf werkt enkel via overschrijving en beweert te verzenden na de betaalde overschrijving. Éénmaal die is gedaan, verzenden ze het pakket nog niet aangezien je desondanks je jouw gegevens invult nog eens vragen via jouw identiteitskaart, facturen, paspoorten, bewijs van overschrijving en foto's deze door te sturen waarbij ze daarna pas de betaling accepteren.
VerzendingVoor verzending moet je naast jouw adresgegevens en naam ook nog kopieën verzenden na de overschrijving van jouw identiteitskaart, paspoorten, een selfie + een uittreksel van een factuur om jouw adres te weten. Het bedrijf waarmee het.
verzend is bpost en ik heb deze vragen nog nooit gekregen van andere online stores die via bpost pakketten verzonden.
Het bedrijf heb ik al herhaaldelijk mails gestuurd dat ik dit nog nooit gehoord heb en niet vertrouwen en blijven me negeren.
De klantenservice negeert gewoonweg jouw mails. Zelf heb ik er al 5 gestuurd omtrent de dubieuze handelingen met het verzenden en of ik mijn geld zou terugkrijgen maar het wordt gewoonweg genegeerd. Buiten het mailadres kan je het bedrijf niet contacteren (zelfs niet telefonisch).