Beat-it.nl | alleen zakelijk

Op maandag 10-09 drie stuks Intel S4500 1.9TB SDD besteld. Zowel bij tweakers als op de site van Beat-it stond dat het product op voorraad was. Op tweakers staat de melding "Op een werkdag besteld, morgen in huis".

Na 4 dagen nog niets ontvangen en contact opgenomen. Ik kreeg de melding dat de schijven uit een EU magazijn komen en ik ze de dinsdag erna zou ontvangen. Pas de woensdag daarna de producten daadwerkelijk ontvangen nadat ik dinsdag wederom contact had opgenomen.

Op de website staat een pagina waar te lezen is dat producten uit het "EU magazijn" extra leverdagen met zich meebrengen, maar dit is niet terug te vinden gedurende het bestelproces wanneer je doorklikt vanuit tweakers.

Ik vind dat Beat-it voor dit soort producten niet een 24h icoontje mag krijgen bij producten, dat is misleidend. Er zou gewoon gecommuniceerd moeten worden dat de levering langer dan een week kan duren. Als je met spoed op je producten zit te wachten neem dan eerst contact op om te verifiëren dat de producten dezelfde dag verzonden kunnen worden.

Schijven waren zorgvuldig verpakt en in orde ontvangen.

De communicatie naar de klant kan beter en is niet pro-actief. Op e-mail wordt wel snel gereageerd.

Bedankt voor de review!

Scorekaart voor Beat-it.nl | alleen zakelijk