AlgemeenSynology aangeschaft van 2,500 euro. Apparaat is defect. In de vakantie gooien ze gewoon simpelweg de telefoon lijn dicht en kan je ze niet bereiken. Mail gestuurd geen antwoord op. Uiteindelijk bellen als de lijnen weer open zijn. Wordt er verteld dat ze geen garantie bieden. Wij kopen regelmatig synology producten bij verschillende retailers maar nooit hebben we zulke slechte service ervaren!
KlantenserviceKlantenservice gebeld voor een toelichting. Daarna gemeld dat dit waarschijnlijk de laatste keer was dat wij zaken met hun doen. Als antwoord: ''Het was toch al niet te veel''.
Zo houd je natuurlijk nooit klanten over!
Toelichting op de reactie van Beat-it
Zijn waren in de vakantie NIET bereikbaar meerdere keren gebeld. Er stond gewoon een bandje aan dat de lijnen dicht waren en we maar een mail moesten sturen waar we geen antwoord op kregen. Onzin van de overloop dus!
Verder vinden wij inderdaad dat de goede garantie via de retailer moet lopen. Synology gaf dit immers zelf ook aan.
''please kindly contact your local reseller for RMA service since your warranty is still valid.'' antwoord van Synology in de ticket
Nu moeten we de internationale verzendkosten, belastingen etc betalen terwijl als je bij een andere retailer koopt dit wel gewoon aannemen. Slechte zaak dus
Dit apparaat is aangekocht in 2016. De (goede) service/garantieafhandeling verloopt via Synology zelf. Dat is overal zo. De klant vindt dat wij dat moeten doen. Ons idee is dat het niet zozeer belangrijk is wié het probleem oplost; als het maar wordt opgelost.
Over de bereikbaarheid: we zijn en waren gewoon bereikbaar. Alleen kan er een overloop op zitten in welk geval de klant het advies krijgt om een mail te sturen.
De klant vindt het bij de eerste reactie al gelijk nodig om aan te geven dat hij dan nooit meer bij ons zal bestellen. Alsof dat het standpunt verandert.
PS de klant heeft 12 bestellingen geplaatst sinds zijn eerste bestelling in 2014; zo slecht is het dus niet..