Beat-it.nl | alleen zakelijk

Twee weken geleden heb ik bij Beat-it een printer besteld. Omdat uit de bestelinformatie onduidelijk was wanneer de printer bezorgd zou worden heb ik telefonisch contact opgenomen. Via een antwoordapparaat werd aangegeven dat ze ivm de vakantie periode slechter bereikbaar waren, maar dat als ik zou mailen ik binnen 48 uur reactie zou krijgen. Ik heb twee emails gestuurd, maar nooit reactie mogen ontvangen. Na ruim een week heb ik opnieuw gebeld en zou ik teruggebeld worden. Helaas werd ik niet teruggebeld. De dag daarna opnieuw gebeld met dezelfde vraag en ook weer het antwoord dat ik zou worden teruggebeld. Aan het eind van de dag nog niks gehoord, dus maar weer zelf gebeld. Ik kreeg toen te horen dat de printer die ik besteld had een beschadigde doos had en daarmee deze scherpe prijs had (dat is daarvoor niet gecommuniceerd), maar dat ze me voor €150,- extra wel dit model printer konden leveren. Daar heb ik voor bedankt. Het geld zou voor vrijdag teruggestort worden, dat duurde wat langer, maar het maandag (na het plaatsen van deze review) mogen ontvangen!

Ik heb de printer helaas niet mogen ontvangen, maar mijn geld teruggehad.

Beloven contact op te nemen en dingen in orde te maken, doen dat helaas niet.

De bestelde M750dn printer was niet langer beschikbaar tijdens het doorbestellen. Hierop is ca. een week later, na contact met de klant, de order geannuleerd. De betaalde € 1.834,36 is enkele dagen later teruggestort op de rekening van mevrouw.

Scorekaart voor Beat-it.nl | alleen zakelijk