Afgelopen maandag (2 juni 2003) heb ik 's avonds (20:23u) een laptop met wireless setje besteld. Na besteld te hebben, kwam ik erachter dat op hun site niet echt duidelijk was welke CPU en of er een DVD speler in zat (op andere sites gelezen dat er 2 typen waren). Dus ik meteen een mailtje erachteraan gezonden.
10 minuten later kreeg ik antwoord wat me goed deed. Er zat een 2,2GHz celly in (ipv 2,0) én een DVD-speler.
Weer even later kreeg ik een berichtje dat hij een fout had gemaakt, er zou geen dvd-speler in zitten, maar een gewone CD-ROM-speler.
Ik wederom een mailtje terug gestuurd dat op andere sites/winkels er overal wél een dvd-speler in zat.
Antwoord: "Sorry je heb gelijk het is
DVD-CDRW combo incl. software in plaats van DVD-ROM welke voor een meerprijs te krijgen is"
dus ik gelukkig
nu maar even afwachten, meestal krijg ik de volgende dag dat het spul verstuurd is de spullen netjes afgeleverd door TPG
Zodra ik de spullen binnen heb, vertel ik meer over de verdere gang van zaken
PS: eerste ervaring met deze winkel, maar het gaf me best wel vertrouwen dat ik 's avonds nog antwoord kreeg op mails.
Update:
Gepost door Tozzman - zondag 6 juli 2003 - 18:39
Beetje later dan ik eigenlijk voor ogen had, maar dan toch een reactie.
Omdat de levering wat langer op zich liet wachten dan van tevoren werd gezegd, hoefde ik de verzendkosten niet te betalen. Dit gaf me wel voldoening.
Verder alles prima afgeleverd, netjes verpakt en de dag er vooraf kreeg ik een mailtje dat de bestelling onderweg was.